De Book Gif Tag!

0

Vorige week tagde Emmy van Zon en Maan me in de Book GIF Tag. Ik hou van gifjes, al hoewel ik nooit de juiste kan vinden, en hoe langer ik er naar staar, hoe irritanter ze zijn, vind ik altijd. Maar Emmy heeft een aantal boeken uitgekozen waar ik met mijn mening over het boek een gifje bij moet zoeken. Ik zal er natuurlijk ook wat toelichting bij geven. Nou, da’s niet zo moeilijk toch? Lets go!

De IJzerprins – Julie Kagawa

giphy

Dit vond ik een beetje van het boek: meh. Ik bedoel, het was vermakelijk, spannend, en dieptevol, maar het was de bedoeling dat dit het passende einde van de serie zou worden. En op zich was ik toen ik het uit had ook wel tevreden, maar het voelde niet echt als een einde. Meer als een losstaand deel. Ik had na het lezen van het boek ook nog best veel vragen over. En helaas kon het ook niet tippen aan de epicness van de IJzerkoningin. Dat boek voelde meer als een einde, ook omdat het gewoon zo spannend en geweldig was. Maar dit boek? Nehh. Niet echt.

Een Wereld zonder Hemel – Veronica Rossi

giphy (1)

Jep, weer een dystopisch verhaal. Geen slecht boek, maar in de tijd dat ik het las, was ik het een beetje zat. (Wel een aanrader though, als je tóch nog geïnteresseerd bent in dystopische boeken)

Stad van Beenderen – Cassandra Clare 

giphy (2)

Do I need to say more? (Als je ‘m nog niet gelezen hebt: READ IT.) Oh, en kijk de TV-serie! (Also pretty cool)

Lobsters – Lucy Ivison & Tom Ellen

giphy (3)

Ik moet bekken dat ik deze nog niet gelezen heb, dus ik heb geen idee..

De Edelsteentrilogie – Kerstin Gier 

giphy (4)

Yes, it’s true: deze trilogie heb ik ook nog niet gelezen! De hele trilogie én de Silber-trilogie staan allebei ongelezen in de kast, whoops..

Vampire Academy – Richelle Mead

giphy (5)

Wauw. Ik heb de eerste twee boeken van Vampire Academy gelezen, en deze serie; er zitten zo zijn verbeterpuntjes aan, maar man, wat is deze serie verslavend! Ik moet echt weer snel verder met deel 3.

Het Huis van de Nacht – P.C. Cast en Kristin Cast

gif

Jep, zelfde probleem als met Een Wereld Zonder Hemel. Zoveel vampierboeken, en als het nog een beetje origineel gedaan was, maar nehh.. Schrijfstijl was goed, maar hoofdpersoon en setting: nope. Next!

Fangirl – Rainbow Rowell

giphy (6)

Ehm. Juist. Not read yet… NEXT!

Witheet – Jennifer L. Armentrout

giphy (7)

Oké, volgens mij leef ik echt onder een steen. Want voordat ik getagd werd, wist ik niet eens over het bestaan van dit boek. Sorry! Jennifer L. Armentrout is bij mij wel bekend, maar dit boek dus echt niet, oeps..

A Court of Thorns and Roses – Sarah J. Maas 

giphy (8)

Oké, nu komt de echte schaamte. Deze heb ik ook nog niet gelezen.. Maaaaar… Don’t worry, want hij ligt op mijn TBR-stapel! (Die wel steeds groter begint te worden, maar oké..)

Ahh, wat was deze tag leuk! En daarom tag ik ook Lieke van Make It Personal en Vanessa van Mijn Brein is een Boekenkast (BIEB). Succes meiden!

Nu ik mijn slachtoffers gevonden heb, is het tijd om hun uitdaging te kiezen. Ik kies deze 10 boeken uit, en aan jullie de eer om er gifjes bij uit te kiezen:

  • De Labyrintrenner
  • Allegiant
  • Simon vs. de Verwachtingen van de rest van de wereld
  • Schim & Schaduw
  • Half Zwart
  • De Godinnentest
  • Red Queen
  • Ik geef je de Zon
  • If I stay
  • Alice in Zombieland

Good luck, girls!

Laat een reactie na:

CommentLuv badge