Very Inspiring Blogger Award

7
Very Inspiring Blogger Award
Nou, hèhè, EINDELIJK is hij er! Ik werd nou eh… iets van vorige week ofzo getagged door Ilse en ik was daar echt super blij mee! Ik beloofde haar dat ik die dag of de dag erna de Very Inspiring Blogger Award op mijn blog zou zetten. Nou, niet dus. Ik had het echt zo druk! Zoals jullie wel hebben gemerkt heb ik een tijdje niets op mijn blog geplaatst, maar ik zal de komende tijd wel bijna elke dag iets plaatsen, als dat me lukt. 
De regels van de award zijn: 
1. Plaats een link naar deze post in jouw post van de Very Inspiring Award.
2. Kopieer dit lijstje en laat de award zien.
3. Deel 7 dingen of feiten over jezelf.
4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen en deel je blogpost met ze.
5. Voeg de awardafbeelding bij je post en volg degene die je genomineerd hebt op Bloglovin’.
De Very Inspiring Blogger Award houdt in dat ik 7 feitjes over mezelf mag vertellen én dat ik 15 mensen mag nomineren voor deze tag! Alleen het zijn er waarschijnlijk geen 15, maar eerst naar de 7 feitjes! 
 1. Ik koop nooit boeken als er nog boeken ongelezen in mijn kast staan. Deze regel heb ik gisteren nog overschreden, omdat ik naar Rotterdam, naar de Dag Van De Jonge Jury ging, én omdat ik het een en ander aan recensie-exemplaren kreeg. Tja, my life as blogger now. And I love it. 🙂
 2. Ik ben géén echte Westlander. Ik woon in Wateringen in het Westland, maar zelf praat ik niet zo, en ik hou niet echt van al die kassen. Het verpest m’n uitzicht op de koeien als ik in de auto zit. 
 3. Stiekem leef ik nog in de middeleeuwen. Ik heb een telefoon, maar wel een waar GEEN Whats’App op zit en op kan, en ik gebruik ‘m nooit. Serieus. Volgens mij wordt je al heel erg gestresst als je de hele dag naar zo’n beeldschermpje kijkt. 
 4. Als ik iets heel graag wil, dan doe ik er ook moeite voor en kijk nergens anders naar. Neem nou als voorbeeld een boek. Toen ik Vrees Me van Tahereh Mafi uit had, begon ik in Verwoest Me. Die had ik een uur later uit. Daarna wilde ik zooooo graag Breek Me, dat ik serieus gewoon alle boekwinkels afstruinde, naar Breek Me. (Ik kwam zelfs de Edelsteentrilogie tegen, en liet die liggen. In hardcoverversie ook nog!) Uiteindelijk vond ik Breek Me in België. (Ik was op vakantie, vlakbij de grens.) Twee dagen later had ik díé ook alweer uit. 
 5. Ik wil alle boeken van dezelfde serie in ook dezelfde uitgave. Ik heb sommige boeken, en dat zijn filmedities, en dan de rest gewone boeken. Dat vind ik wel erg jammer. Dus daarom dat zinnetje. Sorry, misschien nuet erg origineel, alleen ik wist niets. 
 6. Vaak wíl ik schrijven, maar als ik dan een keer tijd heb, heb ik geen zin meer. Dat heb ik altijd. Ik werk nu aan een… best goed verhaal, al zeg ik het zelf. Maar ik wil gewoon gaan schrijven, maar als ik er voor ga zitten, heb ik geen zin meer. Dus ja… Daarom ga ik dit jaar ook meedoen aan Camp NaNoWriMo. Ik heb er erg veel zin in, en hoop dan veel bladzijdes te kunnen schrijven. Ik gok dat mijn verhaal ongeveer 400 bladzijdes is, dus ja. Ik ben nu bij bladzijde 3. Haha. Niet erg ver dus. 
 7. Ik kan heel erg fangirlen. Om het maar zo te zeggen, ik ben geen meisje, maar ik kan heel erg fangirlen over een boek of een serie of een film. Dan kan ik er echt een uur over praten, alleen het jammere is, in alles waar ík geïnteresseerd in ben, is niemand geïnteresseerd van mijn klas. Da’s wel jammer. Maar ja, ik begin steeds meer blogvriendjes te krijgen, dus dat vind ik wel leuk. Kunnen we niet een keer met z’n allen ergens afspreken ofzo? 🙂
Dat waren mijn 7 feitjes! Sommige zijn wat eh… on-origineel, maar ik wist soms echt helemaal niets, hihi! Nu moet ik nog 15 mensen nomineren. Nou, sommige mensen die ik wil nomineren hebben de Very Inspiring Blogger Award al gedqaan, of zijn al genomineerd, maar ik vind dat ze dit verdienen, dus ik wil ze gewoon nog een keer nomineren in dat geval. Hier komen ze: 
Zo, dat waren 13 bloggers! Ik heb er bewust voor gekozen om er maar 13 te doen, want ik wist niets meer. Sorry! Maar het is een boel werk, die Very Inspiring Blogger award, maar wel leuk! Verder wil ik Ilse nog bedanken voor het taggen, ik ben eigenlijk nog nooit getagged, en met een Award vind ik dat hartstikke leuk! 

Discussion7 reacties

 1. Awh thnx voor het compliment:) Ik zet hem zondag erop. Worden veel feitjes haha omdat ik 3x ben genomineerd. Whatsapp vind ik zelf soms verschrikkelijk haha. Heb het wel maar eigenlijk vind ik het niet echt leuk. Moest echt lachen om dat fangirlen. Misschien tijd om een nieuw woord te verzinnen?;)

 2. Ah wat leuk dat je mij ook heb genomineerd! Misschien dat ik dan nog wat feitjes plaats binnenkort. 🙂
  Als ik geen boeken mocht kopen tot mijn ongelezen boekenplank leeg was, dan zou ik zo'n probleem hebben. xD

 3. Lief dat je ons genomineerd hebt! En wat ontzettend knap dat je geen nieuwe boeken koopt als er nog ongelezen boeken in je kast staan. Dat is iets wat ik echt niet kan…

  • Tsja, als er echte 'feestdagen' zijn, zoals het Boekenfestijn of zo, dan laat ik mezelf even gaan. 😛
   Na het boekenfestijn in mei leg ik mezelf ook even een Book Buying Ban op, zodat ik alle boeken die ik dan heb, kan lezen. 😉

 4. Wow! Op de één of andere manier krijg ik nu ineens een melding dat ik hierin getagd ben? Dus ik lees nu pas je antwoorden, terwijl het al meer dan een jaar geleden is! Oeps. Wahaa! Dat eerste feit is trouwens wel een hele knappe! Ik wilde dat ik dat ook kon. Maar ik zit met één boekenkast vol met boeken die ik nog moet lezen. Oeps… xD

Laat een reactie na:

CommentLuv badge